Nieuwsbrief augustus 2023

Geplaatst op 24-08-2023 door D. Staal

Nieuwe projecten en nieuwe functionaliteiten 

Hierbij de nieuwsbrief van augustus 2023 van Crowdrealestate. Wij brengen u met deze nieuwsbrief op de hoogte van onze proposities, het platform en het laatste nieuws omtrent crowdfunding en vastgoed.

Bekijk alle projecten


Vakantiepark Sluyshaven I - Nieuwe propositie
Landal Greenparks als exploitant

Met deze propositie investeert u in de realisatie van het vakantiepark Sluyshaven in Ooltgensplaat. De beoogde looptijd is 24 maanden en de vaste rente bedraagt 6,5% per jaar. Als investeerder krijgt u als zekerheid het eerste recht van hypotheek op 25 van de 76 appartementsrechten van het vakantiepark. Morgen om 16:00 uur wordt de tweede fase gepubliceerd.


Kliniek Freudental I, II & III - In exploitatie
Gezondheidskliniek met een langdurig huurcontract

De proposities 'Kliniek Freudental I', 'Kliniek Freudental II' en 'Nieuwbouw Freudental' zijn recent gepubliceerd en succesvol gesloten. Dit met dank aan 1.317 investeerders. De zekerheden zijn reeds gevestigd en de gelden zijn vrijgegeven. De opgebouwde rente van 'Kliniek Freudental I' is reeds voldaan en volgende maand volgen de eerste rentebetalingen voor 'Kliniek Freudental II' en 'Nieuwbouw Freudental'. 


Transformatie Dongen - Bouwwerkzaamheden in volle gang
Investeren in duurzame huurwoningen

In de gemeente Dongen zijn de bouwwerkzaamheden bij het voormalige kantoorgebouw aan de Middellaan 25 in volle gang. In het kantoorgebouw worden momenteel 71 duurzame huurwoningen voor het middensegment gerealiseerd. De bouwfinanciering wordt hierbij volledig via Crowdrealestate gefinancierd, waarbij de eerste fases reeds succesvol zijn gesloten. Binnen enkele weken volgt de vijfde fase van het project. Bekijk meer foto's...


Nieuwbouw Waalre - Oplevering mixed-use object
Investeren in 5 appartementen en een huisartsenpraktijk

Het project ‘Nieuwbouw Waalre’ is recentelijk opgeleverd. Via Crowdrealestate is middels een bouwdepot de realisatie van het complex gefinancierd. De eerste twee appartementen zijn reeds verkocht en de overige drie appartementen en de praktijkruimte op de begane grond blijven in eigendom van de initiatiefnemer. Bekijk meer foto's...


Nieuwe verificatiemogelijkheid
Crowdrealestate is een samenwerking aangegaan met Linckr. Om u als onze klant goed te kunnen faciliteren moeten wij namelijk aan bepaalde eisen voldoen vanuit de toezichthouders, waarbij wij onder andere uw identiteit moeten vaststellen en verifiëren. Een selecte groep van gebruikers heeft hiervoor reeds een uitnodiging ontvangen. Lees verder...


Inloggen middels tweestapsverificatie
Sinds enkele weken is het mogelijk om uw Crowdrealestate account te voorzien van een tweestapsverificatie. Door het instellen van tweestapsverificatie voert u een extra beveiligingslaag toe aan uw account, middels het gebruik van een authenticatie-app of wachtwoordmanager. Indien u gebruik wenst te maken van de tweestapsverificatie klikt u hier of gaat u naar ‘Account’ – ‘Tweestapsverificatie’ – ‘Instellen’.


Onderzoeksrapport Erasmus Universiteit Rotterdam
Crowdrealestate heeft, in samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam, onderzoek laten doen naar de investeringsbeslissingen van de gebruikers van Crowdrealestate en de gewenste informatievoorziening op het platform. Dit onderzoeksrapport inzien? Neem dan contact met ons op.


Crowdrealestate ontvangt graag uw feedback
Om onze diensten voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat we aan de verwachtingen van onze investeerders voldoen, zouden we graag uw waardevolle feedback ontvangen. Uw inzichten zijn voor ons van groot belang om onze processen en dienstverlening te optimaliseren.

Graag ontvangen wij uw feedback, tips en overige aanbevelingen via info@crowdrealestate.com.