Samenwerking Linckr

Geplaatst op 10-05-2023 door F. Geurtsen

Om u als onze klant goed te kunnen faciliteren moeten wij aan bepaalde eisen voldoen vanuit de toezichthouders, waarbij wij onder andere uw identiteit moeten vaststellen en verifiëren. Uiteraard staan bij ons bij het vaststellen van uw identiteit en het opslaan en verwerken van de data veiligheid en privacy voorop.

Crowdrealestate is daarom een samenwerking aangegaan met Linckr. Linckr is een platform wat consumenten en dienstverleners met elkaar verbindt en veilige communicatie mogelijk maakt. Binnen Linckr kunt u als consument onder andere eenvoudig uw identiteit bewijzen, zodat wij en de notaris zekerheid hebben over uw identiteit. 

Daarnaast gaan wij Linckr ook gebruiken om op een veilige en makkelijke manier informatie over en weer met elkaar te delen, waarbij u als consument altijd bepaalt wie er toegang krijgt tot uw gegevens. Allemaal om het makkelijk en veiliger te maken. Dus zorg dat u de app niet verwijderd na het verifiëren van uw identiteit. 

Meer informatie treft u aan op www.linckr.com of in deze brochure. Binnenkort ontvangt u als reeds bestaande investeerder van Crowdrealestate een uitnodiging van info@linckr.com om u te koppelen met Crowdrealestate.