Online uw vastgoed financieren

Crowdrealestate maakt het mogelijk

  • Succesratio van 100%
  • Snelle projectbeoordeling en plaatsing
Meld uw project aan

Binnen ca. 3 minuten

Uw partner voor zakelijke vastgoedfinancieringen

Crowdrealestate is uw financieringspartner voor zakelijke vastgoedfinancieringen. Wij bieden professionele vastgoedpartijen de mogelijkheid om via ons crowdfundingplatform de financiering van verschillende projecten te realiseren. Bijvoorbeeld voor het financieren van een bestaand of nieuw vastgoedobject, financiering van projectontwikkeling of een overbruggingfinanciering.

Crowdrealestate is sinds 2016 actief en heeft sindsdien vastgoedprojecten in alle soorten, maten en fases succesvol geplaatst. De gefinancierde projecten lopen uiteen, van bestaande zorgcomplexen tot nieuwbouwwoningen in Nederland, Duitsland en België.

De tarieven voor projecteigenaren treft u aan via deze link.

Hoe werkt het?

1   Financiering aanvragen

Via de website kunt u geheel vrijblijvend een financieringsaanvraag indienen. Dit duurt enkele minuten. Binnen 48 uur krijgt u van ons te horen of het project binnen het profiel van Crowdrealestate past en wordt een term sheet bij u voorgelegd.

2   Financieringsperiode

Zodra uw project is goedgekeurd en alles naar wens is, wordt het project online gepubliceerd. Gedurende deze periode wordt alles in werking gezet om uw project succesvol te financieren (100% succesratio). Projecten worden regelmatig binnen enkele uren voltekend.

3   Vrijgeven lening

Nadat aan alle formaliteiten is voldaan wordt het gefinancierde bedrag vrijgegeven. Tot het einde van de looptijd betaalt u maandelijks of per kwartaal de vaste rente. Boetevrij vervroegd aflossen is tussentijds mogelijk. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Bekijk de reeds geplaatste projecten en zie wat de mogelijkheden zijn.

Binnenkort beschikbaar

Hotel Westerpark

Investeren met een loan-to-value van 67%

A
B
C
D
E
Vaste rente 6,5% per jaar
Beoogde looptijd 36 maanden

Binnenkort beschikbaar