Crowdfunding voor vastgoed

Crowdfunding is de afgelopen jaren een bekend fenomeen geworden. Een grote groep investeerders financiert gezamenlijk een project of onderneming en deelt mee in de opbrengsten. Er is direct contact tussen de investeerders en de ondernemers. Crowdfunding in Nederland wordt groter en groter en de bedragen nemen sterk toe. Crowdfunding is dé nieuwe financieringsvorm voor vastgoed.

Crowdfunding in Nederland

(bedragen in miljoenen euro's per jaar)

Hoe werkt het?

1   Project screenen

Via de website kunt u een financieringsaanvraag indienen. Dit duurt enkele minuten. Binnen twee werkdagen krijgt u van ons te horen of het project binnen het profiel van Crowdrealestate past. Vervolgens verzoeken wij u om nadere informatie aan te leveren. De uitgebreide screening duurt maximaal twee weken.

2   Financieringsperiode

Zodra uw project is goedgekeurd en alles naar wens is, wordt het project gepubliceerd. Gedurende deze periode wordt alles in werking gezet om uw project succesvol te financieren. De gewenste financieringstermijn is afhankelijk van uw financieringsbehoefte en wordt vooraf met u vastgesteld.

3   Financiering verkrijgen

Nadat het bedrag binnen de financieringsperiode is opgehaald, het hypotheekrecht is ingeschreven en de contracten zijn ondertekend, wordt de financiering voor uw vastgoedproject verstrekt.

Crowdrealestate is geen bank

Al geruime tijd zijn de Nederlandse banken terughoudend met het verstrekken van vastgoedfinancieringen. Vele loketten zijn gesloten voor nieuwe kredietverstrekkingen en lopende financieringen komen geregeld bij de afdeling Bijzonder Beheer terecht. Door de vaste protocollen worden projecten vaak tegenhouden. Crowdrealestate biedt dé oplossing om kwalitatief goede projecten alsnog van een financiering te voorzien. U krijgt snel duidelijkheid en tevens de mogelijkheid om tussentijds boetevrij af te lossen.

Financieren op maat

Crowdrealestate biedt de uitstekende mogelijkheid om uw vastgoedproject geheel of deels te financieren. Waar banken slechts een gedeelte financieren, kunt u bij Crowdrealestate tot grotere omvang financieren. Door ons netwerk van zowel internationale als Nederlandse vermogende partijen, kunnen wij u ook helpen met het rondkrijgen van de aanvullende financiering.

Diverse vastgoedprojecten

Bij Crowdrealestate worden vastgoedprojecten toegelaten in alle soorten en maten. Een (her)financiering van een bestaand beleggingsproject, de aankoop van een nieuw project of een (her)ontwikkeling van een vastgoedproject. De focus ligt hierbij op vastgoedprojecten gelegen in de Benelux of in Duitsland.

Uitstekende marketing

Honderden beleggers worden klantambassadeur van uw project en volgen de ontwikkelingen op de voet. Een uitstekende vorm van marketing wat een bijdrage zal leveren aan de afzetmogelijkheden van uw vastgoedproject.

Gunstige leenvoorwaarden

Nadat uw project bij ons is aangemeld krijgt u zo spoedig mogelijk reactie of uw propositie in aanmerking komt voor ons platform. Vrijwel direct hierna wordt het project opengesteld ter financiering tegen zeer gunstige condities. Bekijk hier de tarieven.