Uitnodiging tot verificatie (Linckr)

Geplaatst op 22-07-2023 door F. Geurtsen

Om u als onze klant goed te kunnen faciliteren moeten wij aan bepaalde eisen voldoen vanuit de toezichthouders, waarbij wij onder andere uw identiteit moeten vaststellen en verifiëren. Daarnaast moeten we vaststellen of u een PEP (‘Politically Exposed Person’) in de zin van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft) bent, of dit in de afgelopen 12 maanden bent geweest.

Crowdrealestate is daarom een samenwerking aangegaan met Linckr. Linckr is een platform wat consumenten en dienstverleners met elkaar verbindt en veilige communicatie mogelijk maakt. Binnen Linckr kunt u als consument onder andere eenvoudig uw identiteit bewijzen, zodat wij en eventueel andere dienstverleners zekerheid hebben over uw identiteit.

Uiteraard staan bij ons bij het vaststellen van uw identiteit en het opslaan en verwerken van de data veiligheid en privacy voorop. Als consument bepaalt u derhalve te allen tijde wie er toegang krijgt tot uw gegevens. Allemaal om het makkelijk en toch veilig te maken. Bovendien kunt deze gegevens later hergebruiken als u instapt in een nieuw project of wellicht bij een andere dienstverlener.

Kijk op www.linckr.com of het blogbericht om te zien wat u met Linckr nog meer kan en hoe het werkt. Binnenkort ontvangt u een uitnodiging van info@linckr.com om informatie uit te kunnen wisselen met Crowdrealestate en ons van de nodige informatie te voorzien.