Omgevingsvergunning Dongen onherroepelijk

Geplaatst op 18-10-2022 door M.R.G. Hazelzet

Sinds september 2021 zijn de proposities Dongen Oost- en Westvleugel via Crowdrealestate in exploitatie. Na het ontwerptraject en een intensieve samenwerking met diverse (gemeentelijke) partijen is eind vorige maand de onherroepelijke omgevingsvergunning verleend door de gemeente Dongen. Met de aanvang van de bouwwerkzaamheden wordt gestart in het vierde kwartaal van 2022 en de verwachte oplevering van de woningen zal plaatsvinden eind 2023.


Het voormalige kantoorgebouw zal door de initiatiefnemer Harthoorn Property Group B.V. getransformeerd worden tot een hoogwaardig en modern appartementencomplex. Het complex met 71 zelfstandige en duurzame woonappartementen zal onder meer beschikken over een gezamenlijk dakterras op de derde verdieping, een ruime binnentuin en een parktuin. De parktuin dient hierbij als verbindingsstuk naar de achtergelegen woonwijk en omvat eveneens 128 parkeerplaatsen.

Sinds vorige week vrijdag kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een huurwoning. Dit kan vrijblijvend via Funda of via de projectwebsite residentienassau.nl. De beoogde aflossingsdatum van beide Crowdrealestate Leningen is 14 maart 2023.