Transformatie Altenbroek

Geplaatst op 18-01-2024 door D. Staal

De bouwwerkzaamheden van de realisatie van de 14 unieke appartementen op Landgoed Altenbroek zijn in volle gang. Na het voorbereidingsproces, zijn vorig jaar de uitvoeringswerkzaamheden van start gegaan.

Het meeste sloopwerk is achter de rug en het voorbereidend grondwerk t.b.v. de betonstort van de beganegrondvloer is reeds uitgevoerd. Conform de planning worden alle betonvloeren van de begane grond eind deze maand gestort. Vervolgens wordt een aanvang gemaakt met het metselwerk van de scheidingswanden tussen de appartementen. Het zaagwerk voor de nieuwe gevelopeningen is recent uitgevoerd en de houten buitenkozijnen worden volgende week ingemeten en vervolgens geproduceerd.

De 14 appartementen op de kasteelhoeve worden verkocht aan (particuliere) beleggers. Reeds zijn de eerste vier appartementen verkocht en meerdere in optie. Meer informatie over de verkoop van de appartementen treft u op de website van de initiatiefnemer.


De proposities Landgoed Altenbroek en Transformatie Altenbroek zijn in december 2022 door Crowdrealestate gefinancierd en sindsdien in exploitatie.