Eindejaarsnieuwsbrief

Geplaatst op 30-12-2022 door F. Geurtsen

Dit betreft een kopie van de eindejaarsnieuwsbrief van 30-12-2022. Met dank aan alle investeerders, projecteigenaren en andere betrokkenen was het afgelopen jaar een succesvol jaar voor Crowdrealestate.

Statistieken 2022
Crowdrealestate is in 2022 sterk gegroeid. Zo is het financieringsvolume meer dan verdubbeld en is in 2022 meer dan € 100.000.000 gefinancierd. Ook zijn er tot op heden nog geen betalingsachterstanden of defaults binnen de leningenportefeuille. Verdere statistieken treft u aan in ons laatste blogbericht.

Website vernieuwd
In het afgelopen jaar is ook onze website vernieuwd. Onder andere zijn de persoonlijke portefeuilles uitgebreid en verbeterd en de eerstvolgende updates staan al klaar voor begin volgend jaar. Mocht u nog iets missen of verbeterd willen zien, vernemen wij graag van u. Begin volgend jaar starten wij ook met het automatisch versturen van de projectupdates per e-mail.

Markante vastgoedprojecten
Het afgelopen jaar hebben we kunnen bijdragen aan de realisatie van diverse mooie vastgoedprojecten. Zo is het in 2021 gefinancierde verzorgingshuis in Houten opgeleverd - welke wij nu langdurig gaan herfinancieren - en hebben wij in verschillende fases het iconische koepelcomplex in Breda gefinancierd. We kijken tevreden terug op deze successen en hebben voor volgend jaar al meerdere interessante projecten in voorbereiding.

Jaaroverzicht 2022
Het persoonlijke jaaroverzicht van 2022 is vanaf volgende week via de portefeuille te downloaden. In dit overzicht staan alle investeringen, het openstaande bedrag per 1 januari 2022 en 31 december 2022 en de uitbetaalde rente. Gelijktijdig wordt op onze website ook een nieuw artikel omtrent crowdfunding en de belastingsdienst gepubliceerd.

Vacature financieringsspecialist (32 - 40 uur)
Vanwege de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een financieringsspecialist. Als financieringsspecialist beoordeelt u samen met het bestaande team nieuwe financieringsaanvragen en verzorgt u de monitoring van lopende kredieten. Interesse?

Vooruitblik 2023
In het aankomende jaar zullen we de positieve trend van de statistieken van 2022 voortzetten en zullen wij u blijvend voorzien van interessante vastgoedprojecten. Ook zal het nieuwe jaar in het teken staan van de nieuwe Europese vergunning en weer verdere optimalisatie van de website.

We willen graag nogmaals alle investeerders, projecteigenaren en andere betrokkenen bedanken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. We zijn ervan overtuigd dat we, dankzij uw hulp, een succesvol jaar hebben gehad en we kijken met veel enthousiasme uit naar het komende jaar.

Wij wensen u een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Met vriendelijke groet,

Het team van Crowdrealestate