Bezoek Crowdrealestate op de PROVADA (stand 12-15)

Geplaatst op 08-06-2023 door F. Geurtsen

Als standhouder zal Crowdrealestate dit jaar weer aanwezig zijn op de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Het evenement vindt plaats op 13, 14 en 15 juni 2023 in de RAI in Amsterdam. Deze beurs biedt een goede gelegenheid om te netwerken, waardevolle kennis over vastgoed op te doen en ons team persoonlijk te ontmoeten.

Gedurende alle drie de dagen van de beurs, van 10:00 tot 19:00 uur, verwelkomen wij u graag op onze stand. Ons standnummer is 12-15. Kom bij ons langs voor een persoonlijk gesprek én een hapje of een drankje. Iedere beursdag sluiten we af met een gezellige borrel vanaf 16:30 uur.

Om toegang te krijgen tot het gehele programma van de PROVADA, kunt u tickets aanschaffen via hun officiële website. Met een ticket heeft u gedurende de drie dagen volledige toegang tot alle activiteiten. Mis deze kans niet om ons te bezoeken en deel te nemen aan de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Wat betreft de bereikbaarheid van de RAI in Amsterdam, is deze locatie uitstekend te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Voor meer informatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden kunt u terecht op de officiële website van de PROVADA.