Nieuwsbrief september 2023

Geplaatst op 29-09-2023 door D. Staal

Nieuwsbrief september 2023 - Bouwwerkzaamheden in volle gang

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van september 2023 van Crowdrealestate. Wij brengen u met deze nieuwsbrief op de hoogte van onze proposities, het platform en het laatste nieuws omtrent crowdfunding en vastgoed.

Bekijk alle projecten


Zorgvastgoed Chemnitz - Investeren direct mogelijk
Investeren met een loan-to-value van 31,8%

U investeert middels deze propositie in een woonzorgcomplex in Chemnitz in de Duitse deelstaat Saksen. De beoogde looptijd is 24 maanden en de vaste rente bedraagt 7% per jaar. Als investeerder krijgt u het eerste recht van hypotheek. De loan-to-value bedraagt 31,8%. Op de projectpagina kunt u alle projectgegevens inzien en direct uw investering afronden.


Transformatie Dongen - Plaatsing binnenwanden
'Dongen Oostvleugel (tweede verdieping)' volgende week online 

De bouwwerkzaamheden voor de transformatie van het voormalige kantoorgebouw in Dongen lopen conform planning gestaag door. De sloopwerkzaamheden zijn recentelijk afgerond en momenteel worden de binnenwanden geplaatst. De contouren van de 71 appartementen worden ondertussen zichtbaar. De vijfde fase 'Dongen Oostvleugel (tweede verdieping)' wordt volgende week gepubliceerd. Bekijk meer foto's...


Vakantiepark Sluyshaven II - Investeren direct mogelijk
De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang

De bouwwerkzaamheden van het vakantiepark Sluyshaven zijn in volle gang. De funderingswerkzaamheden zijn afgerond en van de eerste recreatiewoningen wordt momenteel het binnenblad gemetseld. De verkoop van de recreatiewoningen start eind deze week. Investeren is nog mogelijk in de proposities Vakantiepark Sluyshaven II (openbaar) en Vakantiepark Sluyshaven III (besloten financieringsperiode).


EXPO REAL 2023 in München - Standnummer A2.011

Op 4, 5 en 6 oktober 2023 zal de EXPO REAL in München plaatsvinden. Ook dit jaar zal Crowdrealestate weer drie dagen als standhouder op de beurs aanwezig zijn. Ons standnummer is A2.011. De EXPO REAL is de grootste vakbeurs op het gebied van vastgoed en investeringen in Europa.


Bredase Singelloop 2023

Zondag 1 oktober aanstaande is het weer zover; de jaarlijkse editie van de Bredase Singelloop. Crowdrealestate is topsponsor van dit Bredase sportevenement. Er worden meer dan 85.000 toeschouwers verwacht om de circa 14.500 deelnemers aan te moedigen. Namens Crowdrealestate wensen wij alle deelnemers veel succes en plezier.


Crowdrealestate ontvangt graag uw feedback

Om onze diensten voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat we aan de verwachtingen van onze investeerders voldoen, zouden we graag uw waardevolle feedback ontvangen. Uw inzichten zijn voor ons van groot belang om onze processen en dienstverlening te optimaliseren.

Graag ontvangen wij uw feedback, tips en overige aanbevelingen via info@crowdrealestate.com.