• 1

  Project kiezen

  Diverse vastgoedprojecten, zorgvuldig voor u geselecteerd.

 • 2

  Investeren

  Eenvoudig online investeren in een project naar keuze.

 • 3

  Portefeuille volgen

  Nauwkeurig uw eigen (internationale) vastgoedportefeuille samenstellen.

Aanmelden

Investeer met een klein bedrag

Bij Crowdrealestate heeft u de unieke mogelijkheid om eenvoudig met een klein bedrag te investeren in een vastgoedproject naar keuze. Dit was voorheen slechts bestemd voor professionele beleggers en vermogende particulieren. Crowdrealestate maakt direct beleggen in vastgoed toegankelijk voor iedereen!

Stenen verdwijnen niet

Vastgoed geeft zekerheid, stenen verdwijnen niet zomaar. Het mooie van beleggen in vastgoed zijn de hypothecaire zekerheden. Uw investering heeft bij Crowdrealestate altijd een onderliggende waarde.

Projecten van hoge kwaliteit

Uitsluitend projecten van professionele partijen komen in aanmerking voor een financiering bij Crowdrealestate. Alle projecten en de achterliggende organisaties zijn op voorhand gescreend en voorzien van een risicoclassificatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit en betrouwbaarheid van de projecten!

Direct inzicht in uw resultaten

Zodra u heeft geïnvesteerd zijn uw resultaten zichtbaar in uw eigen vastgoedportefeuille. Hierdoor heeft u bij Crowdrealestate te allen tijde inzicht in uw beleggingsresultaten. Net zoals bij beleggen in aandelen kunt u alles nauwkeurig volgen en bijhouden.

Lage bemiddelingskosten

Bij Crowdrealestate betaalt u slechts een eenmalig bedrag van 0,90% over uw totale investering aan bemiddelingskosten. Geen onnodige onvoorziene kosten achteraf, zo weet u direct waar u aan toe bent.

Statistieken Crowdrealestate

Totale
marktwaarde

€ 233,4 mln.

Totale
financieringsomvang

€ 110,7 mln.

Projecten
in exploitatie

55

Openstaande
leningen

83,2%

Aantal
gebruikers

5147

Gemiddeld
nettorendement

5,22%

Betalings-
achterstanden

0,0%

Afboekingen

0,0% 
Meer informatie

Transparant, toegankelijk en betrouwbaar


Project aanmelden of Bekijk projecten