Snel en eenvoudig pandjesbaas worden?

Geplaatst op 24-11-2015 door F. Geurtsen

"Beleggen in vastgoed biedt aantrekkelijke rendementen. Maar het vinden van een leuk pandje is zo eenvoudig nog niet. En dan is er nog gedoe met beheer, regelgeving en fiscus." - Financieel Dagblad

Investeren in beleggingspanden

Nu de spaarrente naar een historisch dieptepunt is gedaald en de beurzen instabiel en onzeker ogen, zijn beleggingspanden weer een aantrekkelijke optie geworden. De huizenprijzen zijn stijgende en er is nog geen sprake van een bubbel. Het grote voordeel van een beleggingspand is de vaste cashflow uit huurinkomsten. Mede in combinatie met de stabiele onderliggende waardes kan beleggen in vastgoed een goede investering zijn.

Vastgoed niet toegankelijk

Ook bij beleggingspanden draait het veelal om locatie, locatie, locatie. Het vinden van een goed beleggingspand kost veel tijd en energie. Naast het hebben van een vaste baan is dit een drukke bijkomstigheid. Bovendien is voor het aankopen van panden een goed netwerk vereist. De best presterende panden worden aangekocht, voordat ze op het internet belanden. Tenslotte is vastgoed kapitaalintensief en zijn de banken terughoudend met het verstrekken van vastgoedfinancieringen.

Crowdfunding voor vastgoed

Het professionele beleggingsplatform voor vastgoed Crowdrealestate brengt vernieuwing in de markt. Beleggers en vastgoedondernemers komen samen op het digitale platform van Crowdrealestate. Hierdoor wordt het voor iedereen mogelijk eenvoudig en vooral laagdrempelig te investeren in beleggingspanden. Vaste rendementen van 4% tot en met 11%, afhankelijk van het risico. Beleggen met een hypotheekrecht als onderliggende waarde en dat kan al met 500 euro.

Crowdrealestate maakt beleggen in vastgoed toegankelijk voor het grote publiek.

Hoe werkt het?

1. Project kiezen

U heeft de keuze uit diverse vastgoedprojecten, zorgvuldig voor u geselecteerd. Crowdrealestate plaatst enkel de beste projecten op het platform. Alle projectgegevens zijn overzichtelijk en transparant weergeven.

2. Investeren

Eenvoudig online investeren in een project naar keuze. Digitaal een handtekening zetten en veilig via internet betalen. Na het investeren ontvangt u automatisch per kwartaal het behaalde rendement.

3. Portefeuille volgen

Stel gemakkelijk en nauwkeurig uw eigen (internationale) vastgoedportefeuille samen. Volg de projecten en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Binnenkort van start

Binnenkort worden nieuwe projecten op onze website gepubliceerd en krijgt iedereen de gelegenheid om belegging(en) te reserveren. Meld u aan op de website en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!