Crowdrealestate staat in de startblokken

Geplaatst op 03-12-2015 door D. Voesenek

De afgelopen maanden heeft het team van Crowdrealestate grote stappen gemaakt voor het inmiddels volwaardige beleggingsplatform voor vastgoed. Na samenwerkingen met talloze specialisten en partijen uit de vastgoedbranche, zijn wij  verheugd om te kunnen melden dat Crowdrealestate op zéér korte termijn van start zal gaan! 

Wij hebben de woorden ‘binnenkort van start’ vaak gebruikt de afgelopen periode, maar niet zonder reden. Door de lopende ontheffingsprocedure bij de AFM kon er geen definitieve startdatum worden vastgesteld. Gelukkig is het einde in zicht en verwachten wij in januari van start te gaan met de eerste projecten.

Na de introductie van Crowdrealestate op de vastgoedbeurs Provada, is er hard aan de weg getimmerd. Zo is in samenwerking met diverse juristen de meest optimale contractenstructuur vastgesteld. Aansluitend zijn in overleg met de notaris randvoorwaarden vastgesteld voor het vrijgegeven van de gelden. Hiermee wordt uitgesloten dat de gelden voor andere doeleinden worden gebruikt.

Alle functionaliteiten zijn volledig geïntegreerd in de digitale omgeving, waar men eenvoudig en veilig online kan investeren in vastgoed. Nadat de investering is afgerond zijn de resultaten direct in de vastgoedportefeuille terug te zien. Beleggen in vastgoed wordt net zo toegankelijk als beleggen in aandelen.

Recentelijk is de Stichting Zekerhedenagent Crowdrealestate opgericht. De stichting draagt zorg voor het waarborgen van het hypotheekrecht per project namens alle investeerders. Het stichtingsbestuur heeft samen meer dan 100 jaar ervaring binnen de financiële sector.

Over enkele weken krijgt iedereen de mogelijkheid zijn investering voor het eerste project te reserveren. Zodra het project wordt opengesteld ter financiering krijgen zij de kans om tot één week na publicatie de investering definitief te maken. Tot die tijd kunt u zich geheel kosteloos registreren op onze website. Wij houden u op de hoogte!