Crowdrealestate heeft goedkeuring van de AFM!

Geplaatst op 27-01-2016 door F. Geurtsen

Vorige week viel er een bijzondere brief op de deurmat. Een brief waar Crowdrealestate al een tijd op zat te wachten. Ik citeer het volgende uit de brief:

"Mede op basis van de door u verstrekte informatie, verleent de AFM aan Crowd Real Estate B.V. op grond van artikel 4:3, vierde lid van de Wft een ontheffing voor het bemiddelen in opvorderbare gelden."

Ja, u leest het goed. Crowdestate beschikt over een ontheffing en is nu opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten. Crowdrealestate staat daarmee onder toezicht van de AFM en neemt zo veel mogelijk maatregelen om iedereen te beschermen.

Sinds de introductie van Crowdrealestate op de Provada, is er naar dit moment toegewerkt. Diverse specialisten hebben meegeholpen om een zeer solide structuur voor een crowdfundingplatform voor vastgoed neer te zetten. Het platform staat als een huis (toepasselijk hè?).

Binnenkort beginnen wij met een grootschalige campagne van ons eerstvolgende project en wordt het voor iedereen mogelijk om zijn of haar eigen vastgoedportefeuille op te bouwen!

Daarnaast is Crowdrealestate nog steeds op zoek naar mooie vastgoedprojecten. Uw project kan wellicht direct gepresenteerd worden in de eerste campagne. Mocht u nog een (aanvullende) financiering nodig hebben, dan horen wij het graag!

Zie ook het artikel van Vastgoedjournaal!